VIDEO MS Margareta și Principele Radu sărbătoresc, astăzi, Nunta de Argint. Imagini impresionante

Moment emoţionant în Familia Regală a României.

"Astăzi, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu sărbătoresc Nunta de Argint. Aflat la Castelul Regal Săvârșin, cuplul regal va sărbători ziua în familie. Vom reveni cu fotografii și detalii în cursul după-amiezii", transmite Familia Regală a României pe pagina oficială de Facebook.

"În ziua de 21 septembrie 1996, departe de țară, la Lausanne, în Elveția, avea loc nunta Majestății Sale Margareta Custodele Coroanei cu ASR Principele Radu. Ne face plăcere să vă împărtășim singura mărturie filmată a evenimentului, datorată jurnalistei Dana Deac și echipei sale de acum 25 de ani, Gelu Crăciunescu și Paula Crăciunescu.

În ziua de 21 septembrie 2021, Majestatea Sa și Alteța Sa Regală sărbătoresc Nunta de Argint", mai transmite Familia Regală a României.

"Nunta de Argint sărbătorită la Castelul Săvârșin

Marți, 21 septembrie 2021, la Castelul Săvârșin a avut loc slujba de binecuvântare cu ocazia sărbătoririi Nunții de Argint a Majestății Sale Margareta și a Principelui Radu.

Slujba a fost oficiată de ÎPS Arhiepiscopul Timotei al Aradului, alături de consilierul cultural al Arhiepiscopiei Aradului, pr. dr. Iustin Popovici și de parohul bisericii ortodoxe din Săvârșin, părintele Călin.

Ceremonia a avut un caracter privat și s-a desfășurat în Grădina Ascunsă din Parcul Regal, în prezența Alteței Sale Regale Principesa Sofia și a dlui profesor doctor Dan Duda (ambii prezenți la nunta din septembrie 1996, la Lausanne)", se arată în postarea de pe pagina de Instagram a Familei Regale a României.

VIDEO:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei)

"Nunta de Argint", volumul regal lansat la 25 de ani de căsătorie sărbătoriți de Custodele Coroanei și Principele Consort

A fost lansat volumul regal "Nunta de Argint", cu ocazia celor 25 de ani de căsătorie sărbătoriți de Custodele Coroanei și Principele Consort.

Curtea Veche Publishing aduce iubitorilor de carte un nou volum regal, “Nunta de Argint”. La 21 septembrie, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Principele Consort aniversează 25 de ani de căsătorie.

Volumul este consacrat celor patru cupluri regale române care au sărbătorit nunta de argint: Regele Carol I și Regina Elisabeta (1894), Regele Ferdinand și Regina Maria (1917), Regele Mihai și Regina Ana (1973), precum și cuplul regal actual (2021).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel