Majestatea Sa Margareta: Multe aspecte din societate lasă de dorit, însă siguranța pacientului trebuie să fie o prioritate

Majestatea Sa Margareta
Majestatea Sa Margareta

Custodele Coroanei României, Majestatea Sa Margareta, a transmis un mesaj după incendiul de la Spitalul „Matei Balș” din Capitală.

Familia Regală a României a postat un mesaj, pe pagina de Facebook, privitor la tragedia de la Spitalul „Matei Balș” din București:

„Am aflat cu adâncă tulburare vestea incendiului de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală.

În urmă cu două luni, o tragedie similară a avut loc la Spitalul Județean din Piatra Neamț. Atunci, ca și astăzi, pacienți, care luptau să trăiască, și-au pierdut viața într-un incendiu.

Familia Regală și cu mine suntem alături de familiile îndoliate și le transmitem condoleanțe pentru pierderea celor dragi. De asemenea, le dorim însănătoșire tuturor pacienților afectați de incendiu.

Multe aspecte din societatea noastră lasă încă de dorit, însă siguranța pacientului trebuie să fie o prioritate. România de astăzi are nevoie de o infrastructură sanitară modernă. Trebuie să găsim puterea de a îndrepta lucrurile pentru ca astfel de tragedii să nu se mai repete“, a precizat Custodele Coroanei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel