Majestatea Sa Margareta a făcut echipă cu cel mai cunoscut vlogger, la UNICEF

Florin Răvdan / 08 mai 2019 / 09:17 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Majestatea Sa Margareta şi unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din România, Selly, au făcut echipă la UNICEF, unde au susţinut, împreună, Declaraţia Copiilor din Uniunea Europeană privind drepturile copiilor de a lua parte la luarea deciziilor care le influenţează viitorul. 

"Ai nevoie de muncă, multă muncă şi dedicare, pentru a-ţi îndeplini scopurile. Asta le zic tuturor celor care mă întreabă cât de uşor mi-a fost să ajung aici. Am avut însă şi noroc. Am crescut într-un mediu care mi-a permis să fac aceşti paşi, să mă exprim liber, să nu fiu timid, să îmi urmăresc visurile. Lumea se schimbă, aşa că implicarea tinerilor în luarea deciziilor devine din ce în ce mai importantă", a transmis vloggerul Selly la UNICEF. 

La eveniment a participat şi Majestatea Sa Margareta, custodele coroanei regale. Chiar dacă nu a făcut declaraţii, Majestatea Sa nu este străină de astfel de evenimente. Majestatea Sa Margareta este sociolog şi a lucrat pentru programe sociale pe mai multe continente, sub egida ONU.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.81