Maia Sandu, RĂZBOI TOTAL cu Dodon: Acolo să meargă la dezbateri

A mai rămas mai puțin de o săptămână până la turul al II-lea al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Maia Sandu, candidata pro-europeană, a lansat un război total împotriva candidatului pro-rus, Igor Dodon.

Maia Sandu reiterează faptul că Igor Dodon trebuie să aibă o singură dezbatere - cea cu procurorii. Declarația sa vine după ce în ultimele zile Dodon a lansat o amplă anti-campanie împotriva candidatului PAS. În cadrul unui briefing de presă Sandu și-a cerut scuze de la cetățeni „pentru că sunt nevoiți să asculte mârșăveniile lansate de Dodon”.

„Cetățenii vor răspunsuri concrete, soluții reale, nu mizerie turnată la televiziuni, în ziare și la conferințe de presă. Am insistat să avem o dezbatere publică în fața oamenilor pe subiecte de interes național: probleme economice, depășirea crizei sanitare, combaterea corupției și a sărăciei, dar ori de câte ori este chemat să discute probleme serioase Igor Dodon nu face altceva decât să mai arunce 3 minciuni într-o propoziție. Ori de câte ori este întrebat cu ce s-a ocupat în ultimii 4 ani, el lansează flash-uri și sperie lumea ca să nu-i mai ceară nimeni socoteală. El este slab și panicat. Nu poate da răspunsuri, nu poate rezolva probleme, el poate doar otrăvi poporul cu minciuni”, a declarat Maia Sandu. 

Astfel, liderul PAS sugerează că nu are ce mai discuta cu Dodon, iar singurele dezbateri la care el trebuie să participe sunt cele cu procurorii. Sandu mai spune că după alegeri va cere anchetarea lui Dodon pentru toate abuzurile comise. 

„Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta. Să se bălăcească de unul singur în glodul în care a coborât. Despre actele de corupție, schemele în care este implicat, trădarea de țară, furturile și vestitul culiok. După alegeri voi cere ca să fie anchetat pentru toate abuzurile pe care le-a comis”, a adăugat Maia Sandu. 

Amintim că, săptămâna trecută, în spațiul public au apărut mai multe informații cu privire la un spot electoral pe care candidatul Igor Dodon l-a transmis spre difuzare mai multor posturi TV și radio din R. Moldova. La o primă analiză a acestuia, se contată că acesta este unul calomnios, defăimător, precum și conține îndemnuri la ură.

Totodată, la corturile sale de campanie sunt distribuite materiale împotriva candidatului Maia Sandu, în care sunt evidențiate zece măsuri fake care ar putea fi luate de Sandu dacă ajunge președinte. Tot pliantul indică că acesta a fost fabricat în zece mii de exemplare, din banii fondului electoral al candidatului independent Igor Dodon, informează Deschide.md

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel