Maia Sandu, primele MULȚUMIRI după susținerea în turul II. Cu cine va colabora candidata

Maia Sandu
Maia Sandu

Maia Sandu, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate din Republica Moldova, a transmis primele mulțumiri candidaților care au spus că o vor susține. Iată cine sunt aceștia.

Maia Sandu i-a mulțumit lui Andrei Năstase, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă pentru susținerea anunțată în turul II. Sandu a îndemnat autoritățile controlate de Dodon să renunțe la tentativele de fraudare a alegerilor.

„Avem două săptămâni în față pentru a face schimbarea. Pe 15 noiembrie vom și mai mulți și mai uniți. Să venim și mai mulți la vot, să im atenți și să fim vigilenți. Îi mulțumesc domnului Năstase și Platformei DA pentru susținerea anunțată, îi mulțumesc lui Octavian Țîcu pentru susținere, îi mulțumesc lui Dorin Chirtoacă pentru susținere și mesajele de unitate”, a declarat Maia Sandu.  

Aceasta a făcut un apel către autorități.

„Renunțați la fraude, nu puneți presiuni pe primari, pe angajații la stat care nu vor să facă jocurile voastre murdare”, a menționat Sandu.

Amintim că Andrei Năstase, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă au anunțat astăzi că o vor susține pe Maia Sandu în turul II al alegerilor. 

După procesarea a 100% din procese-verbale, Maia Sandu a obținut 487 635 voturi (36,16%), în timp ce Igor Dodon – 439 866 voturi (32,61%), informează Deschide.md.

CITEȘTE ȘI: Maia Sandu vs. Igor Dodon. Elementul care va ZDRUNCINA votul în turul doi: Va fi imboldul necesar pentru mobilizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel