Maia Morgenstern, numele REAL cu semnificație APARTE. L-a impresionat pe Mel Gibson

Puțină lume știe, dar iată povestea Maiei Morgenstern, când a debutat în teatru, care este numele complet și ce semnificație aparte are. 

Maia Morgenstern are o viață pe care a ținut-o departe de ochii curioșilor. Deși este extrem de iubită de publicul larg, puțini știu detalii din viața acesteia, cum și-a început cariera și ce-i place să facă.

Care este numele real al actriței. Semnificație aparte

Pentru început, îndrăgita actriță are un nume puțin cunoscut de public, numele complet fiind Maia Emilia Ninel Morgenstern.

S-a născut în București, pe 1 mai 1962, într-o familie evreiască, iar destinul ei avea să o aducă pe scenă, în fața publicului. Astfel, a ales să studieze actoria la Academia de Teatru și Film între 1981 și 1985, iar apoi a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț până în 1988. A apărut apoi pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din București, după care s-a alăturat trupei de la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale".

Numele ei, Morgenstern, înseamnă în limba germană „Luceafărul de dimineață", iar acest aspect a fost luat în calcul de Regizorul Mel Gibson, atunci când i-a dat rolul Fecioarei Maria, în filmul Patimile lui Hristos.

Debutul Maiei Morgensternîn cinematografie s-a produs în anul 1983, cu filmul „Prea cald pentru luna mai", în regia Mariei Callas Dinescu.

Relații, copii și plăceri ale îndrăgitei actrițe

Maia Morgenstern a fost căsătorită în perioada 1983-1999 cu actorul Claudiu Istodor și apoi cu medicul Dumitru Băltățeanu în perioada 2001-2015. Are trei copii: Tudor Aaron Istodor (născut în 1984 din căsătoria cu Claudiu Istodor), Eva Leea Cabiria (născută în 1999 dintr-o relație neoficializată cu actorul András István Demeter) și Ana Isadora (născută în 2003 din căsătoria cu medicul Dumitru Băltățeanu).

O fire simplă și modestă, actrița iubește să meargă cu metroul, să vorbească cu oamenii care îi solicită o fotografie sau să dea un autograf. În plus, iubește să mănânce mâncare fastfood și să se relaxeze, potrivit huff.ro.

În anul 2010 a fost numită ambasador pentru Alianța Civilizațiilor în România, iar în prezent este directoarea Teatrului Evreiesc de Stat și cântăreață de muzică idiș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel