Maia Morgenstern, după atacurile cu rachete din Israel: Mă dor imaginile. Mă rog pentru pace

Facebook Maia Morgenstern
Facebook Maia Morgenstern

Maia Morgenstern a reacţionat după atacurile cu rachetă din Tel Aviv şi afirmă că se roagă pentru pace, mai ales că o parte a familiei sale locuieşte în Israel. 

"Privesc știrile la televizor. Butonez, caut, trec repede. De obicei nu prea o fac, evit. Mă zăpăcește Imi face rău, nu mai știu ce să cred, devin anxioasă, mă destabilizează. Am sentimentul că știrile false sunt cele mai periculoase, iar manipularea emoțională mi se pare înspăimântătoare. Caut alte surse, încerc.

Dar ieri, nu, de ieri caut vești, știri, imagini. Trebuie să știu ce se întâmplă cu familia mea, în Israel.

Da. O parte a familiei mele trăiește în Israel. Ai mei: mătușile mele înduioșătoare, unchii mei nostalgici, verișorii și verișoarele mele puțin mai îndepărtate...sunt acolo. În Israel. Trăiesc acolo, Trăiesc aici. Muncesc aici, iubesc aici. Mormintele bunicilor mei sunt aici. Prietenii mei sunt aici.

VEZI Tel Aviv, lovit de o ploaie de rachete. Galerie foto cu dezastrul de după atac

Mă dor cumplit zgomotele gloanțelor, bubuiturile înspăimântătoare ale rachetelor lansate.

Mă dor imaginile transmise pe posturile de televiziune. Mă cutremură. Mă dor toate. Mă rog pentru pace. La ce folosește? Nu știu. Mă rog pentru pace", a scris Maia Morgenstern pe Facebook. 

Netanyahu, avertisment pentru gruparea Hamas 

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, și ministrul Apărării, Benny Grantz, au făcut o declarație comună din Tel Aviv, după atacurile lansate din Fâșia Gaza.

Potrivit Times of Israel, cei doi au vorbit din sediul armatei din Tel Aviv, după ce Israelul a fost vizat de un atac masiv cu rachete lansate de grupările teroriste din Gaza. Oficialii israelieni au avertizat în ultimele ore că vor lansa o campanie extensivă împotriva grupării Hamas și altor teroriști din Fâșie, chiar o eventuală invazie la sol.                                                                                                               

„Hamas va plăti pentru rachete. (...) Israelul a eliminat zeci de teroriști, a bombardat sediile Hamas și a distrus turnuri folosite de grupările teroriste. Vom continua să atacăm Gaza cu forță deplină”, a declarat premierul israelian. „Războiul va dura ceva timp, dar vom asigura siguranța israelienilor. Hamas și jihadiștii islamiști vor plăti”.

VEZI Premierul Benjamin Netanyahu, declarații în miez de noapte după atacuri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel