Maia Morgenstern, mesaj de la "Înalta Poartă". I se cere să taie din bugetul Teatrului Evreiesc

Maia Morgenstern, directoarea Teatrului Evreiesc de Stat, anunță că a primit o notificare de la Primăria Municipiului București prin care i se cere să taie din bugetul instituției 500.000 de lei, în caz contrar reducerea făcându-se aleatoriu: ”Am primit firman de la Înalta Poartă....”

”Firman. Am primit firman de la Înalta Poartă...că de nu ...unde vă stau picioarele, vă va sta și capul. Eram fascinată în școală de formula(rea) asta. Dar....Trebuie să ai curaj! O dăm anonimă”, a explicat joi Maia Morgenstern pe contul său de facebook.

Mesajul nesemnat este trimis de la adresa Mihaela Gaspar, expert la Direcția Financiar Contabilitate din Primăria Municipiului București, transmite Mediafax.

”Având în vedere NOTIFICAREA Administratorului Public nr. 1251/05.06.2019, la propunerea Ordonatorului Principal de Credite, Administratorului Public și D.G.E. si ținând cont de execuția bugetului local al Municipiului Bucuresti la data prezenta, vă rugăm ca până mâine 20.06.2019, ora 10:00 să prezentați propunerea de reducere a bugetului pentru anul 2019 in forma tabelara conform clasificației bugetare, cu suma de 500.000 lei. În cazul neprezentării propunerii de reducere a bugetului conform sumei comunicate, D.G.E va reduce suma din bugetul instituției dvs. de la un alineat bugetar aleatoriu. Documente vor fi predate la sediul PMB – DGE, mansarda. Avem rugămintea să ne confirmați primirea acestui e-mail și să ne transmiteți un număr de înregistrare”, se arată în mesajul din partea PMB dat publicității de cunoscuta actriță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel