MAI, ultimele informaţii despre poliţitul atacat la Rădăuţi. GREŞEALA FATALĂ

foto: captura video RealitateaTv
foto: captura video RealitateaTv

Marţi după amiaza a fost organizată o conferinţă de presă la sediul MAI, referitoare la starea politţistului tăiat cu sabia la Rădăuţi.

"Un poliţist a fost rănit în această dimineaţă. Au fost făcute 8 percheziţii domiciliare, la una dintre locaţii, au acţionat patru poliţişti şi patru lucrători de la Intervenţii speciale. Într-o curte erau 4 câini de lupte dintre care unul liber, care a fost imobilizat. La intrarea în imobil proprietarul a fost somat să deschidă. Nu a fost deschisă uşa şi s-a trecut la spargerea uşii. Din întuneric, din spatele uşii un băbat a ripostat cu o sabie. Un coleg a fost rănit la cap şi mâini. Agresorul a fost imobilizat, iar acum este la Iaşi, transportat cu elicopterul. A ajuns cu bine la Iaşi. Avem mare încredere în echipa de medici de la Iaşi, deşi colegul este într-o stare foarte gravă. Colegul agresat este singurul care nu avea casca de protecţie pe cap. Am dispus verificări. Agresorul nu este la prima întâlnire cu poliţia. A fost cercetat şi arestat în 2016, dar pus în libertate de instanţă.

Poliţistul este căsătorit, 2 copii, de 2 şi 5 ani, lucrează de 12 ani în MAI. Am trimis la familie un psiholog pentru a o sprijini. Colegul are tradiţie, tatăl şi fratele fiind tot ofiţeri în MAI." a declarat purtătorul de cuvânt al MAI, Bigdan Despescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel