Mai TARE ca în filme! Un poliţist de frontieră a vrut să SARĂ pe GEAM de frica DIICOT

Procurorii DIICOT au reţinut un bărbat sub acuzaţia că a înfiinţat şi întreţinut o cultură 'indoor' de cannabis, plantele fiind cultivate într-un apartament situat pe raza municipiului Satu Mare. 

La percheziţia efectuată în apartamentul respectiv, anchetatorii au găsit un poliţist de frontieră din Sighetul Marmaţiei, care a încercat să fugă pe fereastră, însă a fost prins şi imobilizat.

Potrivit unui comunicat remis marţi, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului R.D.C. pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept.

Anchetatorii susţin că, în perioada februarie - mai 2020, inculpatul R.D.C. a înfiinţat şi întreţinut o cultură 'indoor' de cannabis, plantele fiind cultivate într-un apartament situat pe raza municipiului Satu Mare.

Descinderi ale procurorilor DIICOT

Luni, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare au efectuat două percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost găsite şi ridicate un număr de 17 plante de cannabis în diferite stadii de dezvoltare, în cantitate de aproximativ 6 kg masă verde, aproximativ 700 de grame de materie vegetală uscată (muguri), ambalată în pungi tip ziplock şi în cutii, două instalaţii speciale destinate creşterii plantelor de cannabis în condiţii 'indoor', prevăzute cu ventilatoare, dispozitive de climatizare şi lămpi UV, un cântar electronic de mare precizie, două dispozitive de mărunţit (grindere), trei telefoane mobile, precum şi sumele de 27.000 euro şi 3.686 lei.

A încercat să fugă din apartament sărind pe geam...

Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare, într-unul dintre apartamente au fost identificaţi şi suspecţii M.A.V. şi N.V.C., acesta din urmă încercând să fugă din apartament sărind pe geam, dar a fost prins şi imobilizat.

Conform DIICOT, cu ocazia legitimării acestuia s-a constatat că este lucrător de poliţie în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei. În cursul zilei de marţi, inculpatul R.D.C. urmează a fi prezentat Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, conform Agepres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel