Mai tare ca Chuck Norris: Putin a găsit o comoară în timp ce făcea scufundări - VIDEO

scufundari-putin
scufundari-putin

Cunoscut pentru interesul său deosebit faţă de aventurile exotice, premierul rus Vladimir Putin şi-a încercat abilităţile de vânător de comori.

În timpul unei vizite într-un sit arheologic din sudul Rusiei, Putin s-a alăturat încercărilor de a scoate la lumină trecutul aşezării antice, transmite RT News. Şi-a pus costumul de scufundări şi a intrat în apele Golfului Taman, de unde, spre surprinderea celor prezenţi, a reuşit să scoată la suprafaţă o amforă antică. Putin a povestit că a găsit-o la o adâncime de doi metri, în apele liniştite şi clare ale golfului.

Arheologul şef al sit-ului i-a explicat lui Putin că aceste amfore se spărgeau destul de des în timpul manevrelor de încărcare-descărcare a vaselor, iar marinarii le aruncau în apă.

Oraşul  Phanagoria, fondat acum aproximativ 2500 de ani este cel mai mare sit arheologic din Rusia. Din motive necunoscute, a fost abandonat la sfârşitul secolului IX î.e.n., motiv pentru care arheologii îl numesc Atlantisul Rusiei.

Putin le-a mai spus jurnaliştilor că scufundarea de la Taman este cea de-a treia scufundare a sa, glumind pe seama faptului că înotul în costum de scufundări este mult mai plăcut decât scufundatul cu un submarin. În 2009, Vladimir Putin s-a scufundat în lacul Baikal la bordul unui submersibil special, Mir-1.

În afară de scufundări, Putin a mai participat la vânători de balene, patinaj artistic, curse de Formula 1 şi chiar la o operaţiune de stingere a unui incendiu de pădure.

Citeşte şi:

În Rusia a apărut o sectă ce spune că Putin e apostolul Pavel

Vladimir Putin, sărutat cu forța de o femeie – VIDEO

Vârful muntos Vladimir Putin, la peste patru mii de metri înălțime

De ce e Chuck Norris special? Vezi aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel