Mai sunt sau nu împreună? Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au despărțit?

Nu s-au mai afișat împreună, iar ea nu a vrut să meargă în club la ziua lui, pe motiv că are doar bărbați invitați. Cu toții s-au grăbit să-i dea deja despărțiți! 

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate nu mai formează un cuplu? N-au mai fost văzuți împreună și nu s-au mai afișat nici pe rețelele de socializare. Mulți spun că dacă Bianca nu îl mai umărește pe Tristan pe Facebook și Instagram și nu s-a mai pozat alături de ei, înseamnă că au o problemă în cuplu. Mai mult decât atât, Drăgușanu a vorbit zilele trecute despre gelozie, a fost singură la shopping cu o gașcă de prietene în Italia și nu a luat parte la petrecerea aniversară a iubitului său, mergând doar să-l salute în clubul în care și-a serbat ziua. De alfel, a apărut și o imagine cu Tristan Tate sărutându-se în club cu altă femeie, iar Bianca a preferat să se abțină de la comentarii. De când s-au afișat împreună, cei doi au avut și o ceartă serioasă și se pare că nu este totul roz în relația lor. Rămâne de văzut însă dacă povestea lor de dragoste se va termina așa repede cum a început sau va mai continua că în filme.

(oar_w460)

Și dacă tot este luni, să începem cu un subiect fierbinte: gelozia. E fierbinte. Dacă e, de ce e? Dacă nu e, de ce nu e? De la ce a pornit toată povestea, vă rog să ghiciți. De la o prietenă de-a mea. Mă urăsc toate la ora asta.

Și vorbeam eu cu prietena mea, care începuse să aibă niște dubii că iubitul ar mai fi interesat de alte relații și poate că nu de ea în ultima vreme. Și s-a tot uitat ea și pe Facebook, și pe Instagram, se uita ea cine-i dă like-uri, de la cine ia like-uri și așa mai departe, chestii din astea dubioase. Fără să-i spună lui nimic, evident”, a comentat Bianca in emisiunea pe care o prezintă la Kanal D.

(oar_w460)

“Dar, retrăgându-se așa ușor din relație și purtându-se mai rece și mai urâțel. Și a zis fata mea așa: „Decât să mă lase el, mai bine îl las eu prima”. Clasic. Și i-a trimis un ditamai mesajul în care i-a zis tot ce simte, fix cu două minute înainte să se urce la el în mașină. Auziți strategie aici…Adevărul este că oamenii se împart în două categorii: cei care sunt geloși și cei care nu recunosc asta. Ecuația este simplă: iubirea vine la pachet cu o cantitate rezonabilă de gelozie, iar această gelozie face bine… Eu doar povestesc despre viața reală… Ești gelos, iubești. Este geloasă, te iubește. Gata, am zis, am demonstrat ce era de demonstrat”, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel