Mai rău decât în România (Video). Episodul George Simion - Virgil Popescu a escaladat în Parlamentul Slovaciei

Sursă foto: Captură YouTube SME
Sursă foto: Captură YouTube SME

Parlamentul Slovaciei a fost scena unor imagini reprobabile ce au amintit de scenele care au șocat România.

Au fost imagini reprobabile în Parlamentul Slovaciei, scene cauzate de un foarte controversat acord militar între Slovacia și Statele Unite ale Americii.

Puterea, care militează pentru ratificarea acestui acord, acuză manipulare din partea extremei drepte care face jocul propagandei din Est și se opune acordului.

Situația a degenerat iar țara e împărțită în două în urma unui acord militar cât se poate de banal între SUA și Slovacia.

Iar punctul culminant în Slovacia a fost atins ieri când imaginile din Parlamentul României unde un deminitar AUR l-a agresat de la tribuna celui mai înalt for legislativ al țării pe Virgil Popescu, ministrul Energiei, au fost depășite de slovaci.

Totul s-a întâmplat în ședința în care se vota un acord militar între Slovacia și Statele Unite ale Americii, acord de cooperare în baza căruia SUA își vor putea extinde prezența militară în Slovacia și care vizează în special extinderea aeroporturilor din cadrul bazelor militare de la Sliac şi Kuchyna.

La începutul ședinței parlamentarii de extremă dreapta au blocat cu un steag slovac tribuna unde ar fi trebuit să ia cuvântul ministrul apărării slovac. Acțiunea a fost menită să îl împiedice pe acesta să vorbească. Imediat doi parlamentari liberali din coaliția de guvernământ au venit în fața extremiștilor cu un steag al Ucrainei. Situația a degenerat în acel moment. Parlamentarii de extremă dreapta au aruncat cu apă peste steagul Ucrainei, dar și în parlamentarii puterii. Ulterior alți parlamentari din formațiunea de extremă dreapta au venit, au luat cu forța steagul Ucrainei și au urmat încăierări, masca unui parlamentar al puterii fiindu-i înlăturată de pe față.

CITEȘTE PE DEFENSE ROMANIA CONTINUAREA ARTICOLULUI, VEZI MATERIALUL VIDEO CU INCIDENTELE DIN PARLAMENTUL SLOVACIEI CARE DEPĂȘESC AGRESIUNEA DIN PARLAMENTUL ROMÂNIEI ȘI VEZI CE PRESUPUNE MAI EXACT CONTROVERSATUL ACORD MILITAR CU SUA CARE A DEZBINAT ȚARA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel