Urmărește emisiunea live


Mai mulți români care ocupau ILEGAL o clădire din Spania au primit câte 5.000 de euro ca să PLECE

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Caz neobișnuit în Spania. Mai mulți români care ocupau ilegal apartamente într-o clădire au primit câte 5.000 de euro doar pentru ca să plece.

Începând cu 2015, mai multe apartamente dintr-o clădire din orașul spaniol Cadiz au fost ocupate ilegal. Se pare că atunci pentru oamenii care dețineau locuințe acolo a început un adevărat calvar. Ei ar fi trăit ani la rând cu frică pentru că în clădirea respectivă au început să aibă loc tranzacții de droguri, reglări de conturi, bătăi și cazuri de prostituție, scrie Tele Cinco.

Recent însă, un clan de români a preluat controlul asupra clădirii. Potrivit presei locale, românii, deși stăteau ilegal acolo, închiriau apartamente pentru sume cuprinse între 300 și 500 de euro pe lună. Disperați, oamenii au cerut ajutorul autorităților. Un fond american de investiții a decis să renoveze clădirea și să plătească câte 5.000 de euro ocupanților actuali pentru a pleca. În total, suma plătită ocupanților ilegali se ridică la 100.000 de euro. Astfel, românii au primit cecuri în valoare de 5.000 de euro doar pentru a părăsi apartamentele. Clădirea a fost eliberată în această săptămână, iar cei care fac renovările susțin că vor apela la agenți de securitate și sisteme de alarmă pentru a evita astfel de situații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel