Mai mulți invitați la o nuntă s-au înecat în fântână. Cum s-a întâmplat totul

Sursă foto: Pexels (Filipe Delgado)
Sursă foto: Pexels (Filipe Delgado)

Treisprezece persoane și-au pierdut viața, după ce s-au înecat într-o fântână. Totul a avut loc în timpul unei ceremonii nupțiale din Uttar Pradesh. 

Cel puțin 13 persoane au murit după ce au căzut într-o fântână în timpul unei ceremonii de nuntă în statul Uttar Pradesh, din nordul Indiei, scrie BBC. Poliția a spus că victimele, toate femei și copii, stăteau pe o placă de metal care acoperea fântâna când aceasta s-a prăbușit sub greutatea lor.

Încă două persoane au fost rănite în accidentul care a avut loc în districtul Kushinagar.

Prim-ministrul Narendra Modi a calificat decesele drept „sfâșietoare”. 

Invitații celebrau uniunea mirilor

Tragedia a avut loc miercuri seara în cadrul tradiționalei ceremonii „haldi”, în care rudele aplică pastă de turmeric pe fețele mirilor ca semn al prosperității.

Când placa s-a rupt, alți oaspeți au fugit să salveze victimele și le-au dus la un spital din apropiere. În timp ce 11 persoane au fost declarate moarte imediat, alte două au murit mai târziu în timpul îngrijirilor medicale, a spus poliția.

Ministrul șef al Uttar Pradesh, Yogi Adityanath, a cerut autorităților districtuale să asiste familiile victimelor.

Și-au făcut nunta la altitudine pentru a scăpa de restricții

Conform BBC, doi miri din India au închiriat un avion privat și și-au organizat nunta în nori, cu mai bine de 160 de invitați, pentru a scăpa de restricțiile impuse de guvern.

Imaginile de pe rețelele de socializare arată cum cei doi și invitații lor s-au înghesuit în aeronava închiriată. În statul Tamil Nadu, unde ar fi avut loc isprava, autoritățile nu permiteau decât 50 de invitați la nunți, după ce au fost impuse reguli de restricție mai dure din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus. Autoritatea de zbor din India a lansat o investigație. 

O mireasă care a murit la nuntă a fost înlocuită de sora ei, în India. 'Cadavrul era într-o cameră alăturată'

O mireasă a murit la nuntă, după ce a suferit un atac de cord. La fața locului a fost chemat un medic, dar nu s-a mai putut face nimic pentru ea, scrie Daily Mail.

Pentru continuarea evenimentului însă, familiile au găsit o soluție. 

Familiile mirelui și a miresei au fost de acord că evenimentul trebuie să continue prin înlocuirea femeii cu sora ei. Astfel, trupul neînsuflețit al primei mirese a fost dus într-o cameră alăturată pe parcursul festivităților. Ulterior, ea a fost incinerată.

Fratele miresei a  spus că 'este greu de crezut că un cadavru era într-o cameră alăturată, iar o nouă mireasă era pregătită pentru nuntă', adăugând că 'nu știam ce să facem în această situație.'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel