Mai mulți bărbați pe jetskiuri au deschis focul asupra turiștilor de pe plajă

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Mai mulți turiști din Cancun și-au văzut moartea cu ochii, după ce o bandă de bărbați pe jetski au deschis focul asupra lor.

Turiștii dintr-o stațiune de patru stele din Cancun au nevoiți să se adăpostească atunci când mai mulți bărbați înarmați s-au oprit pe jetskiuri și au deschis focul, relatează Sky News. Cinci bărbați în uniforme militare au tras aproximativ 20 de focuri de armă în apropierea stațiunii Oasis Palm, marți, potrivit rapoartelor, dar nimeni nu a fost rănit.

Andy Guyrich se afla în vacanță, venit din SUA și a relatat despre momentele de panică, amintindu-și că „trebuia doar să ajungem la punte”. Însoțitorul său, Kerry Arms, își amintește că „a existat o reacție întârziată de aproximativ cinci secunde, apoi toată lumea a început să se zbată, să țipe, să plângă și să alerge”.

Rick Lebassa, aflat și în Mexic din SUA, a spus că a crezut că oamenii înarmați trăseseră în aer. El a spus că „nu a văzut pe nimeni venind spre țărm”. 

Cartelurile care se ocupă cu traficul de droguri ar fi de vină

Lucio Hernández Gutiérrez, șeful poliției din statul de coastă Quintana Roo, a declarat că jet ski-urile folosite de bărbați înarmați au fost găsite și confiscate. Incidentul este cel mai recent dintr-o serie de împușcături, deoarece mai multe carteluri de droguri luptă pentru comerțul profitabil cu droguri din zonă.

Pe 5 noiembrie, bărbați înarmați despre care se crede că aparțin cartelului ce provine din Sinaloa au luat cu asalt o plajă din Puerto Morelos, la sud de Cancun și au ucis doi traficanți de droguri dintr-o bandă rivală. Oaspeții de la Hyatt Ziva Riviera Cancun au fost nevoiți să alerge să se adăpostească în timpul atacului, care a fost descris ca o execuție plătită. 

Turiști străini uciși în atacuri armate

Cu două săptămâni mai devreme, un blogger de călătorii din California și un turist german au fost uciși într-un atac similar în orașul de pe coastă Tulum. Alți trei turiști, doi bărbați germani și o femeie olandeză, au fost răniți.

În urma atacului armat de marți, plajele din Cancun au fost patrulate de pușcași mexicani cu veste antiglonț, căști de protecție și arme. 

Vezi și: Bradul de Crăciun din New York, înalt de 15 metri, INCENDIAT. Bărbat arestat FOTO/VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel