Mai multe ziare online din România vor apărea pe print

Jurnalista Oana Stănciulescu își asumă o misiune curajoasă, în răspăr de actualele tendințe ale mass-media, și revine pe print cu un ziar care a apărut în ultimele luni doar în variantă online. În paginile lui vor semna materiale jurnaliști precum Petre Mihai Băcanu, Răzvan Dumitrescu, Bogdan Chirieac sau Dana Grecu.

Mai multe despre profilul proiectului, primul număr al ziarului și jurnaliștii care vor scrie pentru publicație, aflăm dintr-un mesaj publicat pe site-ul expresmagazin.ro:

"Într-un moment în care majoritatea publicațiilor aleg să-și continue existența exclusiv online și în care edițiile tipărite sunt mai degrabă o raritate, Expres Magazin se iîntoarce pe print.

Primul numar al ziarului, ieșit din tipografie pe 10 aprilie 2014, reunește articole de scrise de jurnaliști, cu experiență sau mai noi, de la o serie de publicații cunoscute din mediul online – ExpresMagazin.ro (Oana Stănciulescu, Răzvan Zamfir), DCnews.ro (Bogdan Chirieac, Val Valcu, Răzvan Dumitrescu, Crișan Andreescu), SursaZilei.ro (Andi Topala), Cotidianul.ro (Magdalena Popa Buluc), LumeaJustitie.ro (Razvan Savaliuc) – dar si texte semnate de nume cunoscute precum Sorin Roșca Stanescu, Petre Mihai Băcanu, Ilie Șerbănescu, Mircea Coșea, Dana Grecu, Marius Ghilezan, Adina Anghelescu, Nicolae Noica, Sorin Cucerai, Filip Iorga, Andreea Munteanu, Catalin Vărzaru si alții.

Sub titlul generic "Europa se schimbă din nou. România?", articole de actualitate, politică internă și externă, justiție, investigații, cultură și tehnologie sau analizele autorilor din primul număr Expres Magazin demonstrează că ziarul clasic, tipărit, are în continuare motive să existe".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel