Mai multe persoane împuşcate mortal într-un atac armat la San Jose, California / Video

Mai multe persoane împuşcate mortal într-un atac armat la San Jose, California / Captură Video  ABC7 News Bay Area
Mai multe persoane împuşcate mortal într-un atac armat la San Jose, California / Captură Video ABC7 News Bay Area

Mai multe persoane au fost împuşcate mortal şi altele au fost rănite după ce o persoană înarmată a deschis focul, miercuri, la San Jose, în statul California, într-un spaţiu gestionat de Autoritatea de transport din comitatul Santa Clara din apropierea celui mai mare aeroport din oraş, relatează Reuters, AFP şi dpa.

UPDATE

Pot confirma că opt persoane au murit. Şi un suspect a fost declarat mort, a declarat Russell Davis de la departamentul de poliţie din Santa Clara, apreciind că numărul morţilor ar putea creşte.

Știrea inițială

Adjunctul şerifului din comitatul Santa Clara, Russell Davis, le-a spus jurnaliştilor că 'există mai multe persoane rănite şi mai mulţi morţi' şi că persoana care a deschis focul a fost ucisă.

'Nu pot să confirm numărul exact de răniţi şi de morţi', a spus el, precizând că nu cunoaşte identitatea atacatorului şi nici nu poate confirma cum a murit. Atacul a avut loc cu puţin timp înainte de ora locală 07.00 (14.00 GMT) într-un spaţiu administrat de Autoritatea de transport din Santa Clara.

VIDEO

'Atacatorul nu mai este o ameninţare, iar spaţiul a fost evacuat', a postat pe reţelele sociale primarul din San Jose, Sam Liccardo. San Jose, un oraş cu circa un milion de locuitori, se află în Silicon Valley, un centru global de inovaţie tehnologică şi locul în care îşi au sediul cele mai mare companii tehnologice din SUA.

Potrivit unui canal local afiliat ABC News, locul în care s-a tras nu era deschis publicului, ceea ce înseamnă că atacatorul trebuie să fi fost un angajat pentru a putea pătrunde. În imaginile difuzate la ştiri pot fi văzute o serie de clădiri industriale aflate lângă calea ferată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel