EXCLUSIV  Mai multe ore de sport pentru studenții de la Politehnica București

Mihnea Costoiu
Mihnea Costoiu

Mihnea Costoiu, rectorul Universităţii Politehnica din Bucureşti, susține creșterea numărului de ore de sport în cadrul instituției de învățământ. Acest lucru ar urma să aibă loc de anul universitar viitor. 

Mihnea Costoiu a vorbit, printre altele, în cadrul seminarului "UPGRADE ROMANIA: SĂNĂTATE PRIN SPORT. SPORTUL, MINA DE AUR A ECONOMIEI", organizat de DC Media Group, și de creșterea numărului de ore de sport în Universitatea Politehnica din București. Mai mult, studenții ar urma să fie premiați. 

"Noi, în Politehnică, am decis ca sportul să devină un element important, ca numărul orelor de sport să fie semnificativ crescut începând cu anul universitar viitor şi activitatea sportivă să fie remunerată, premiată, susţinută, astfel încât studenţii să facă sport nu doar de masă, ci şi de performanţă, având în vedere - Clubul Universitar Ştiinţa s-a întors către Politehnica", a declarat Mihnea Costoiu.

Bazele sportive, refăcute pentru studenți și elevi

"Aveam foarte multe baze sportive şi centre de agrement cum se chemau ele sau tabere.... Covârşitoarea majoritate a acestor tabere sunt în ruină. De foarte mulţi ani nu se investeşte absolut nimic în ele şi de foarte mulţi ani cel puţin noi, cei care venim din universităţi, solicităm ca aceste baze sportive, tabere, centre de agrement să se întoarcă spre destinatar - şi anume către studenţi şi către elevi (...). Foarte mulţi rectori, universităţi au solicitat acest lucru. (...) Evident, nu putem avea sport de performanţă şi foarte buni sportivi atâta timp cât nu avem de unde să îi selectăm”, a mai precizat Costoiu. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel