Mai mulți liberali îi cer demisia lui Antonescu

Unii liberali aşteaptă demisia lui Crin Antonescu de la conducerea PNL, în timp ce alţii speră ca acesta să renunţe la idee.

Senatorul Marius Obreja spune, arată Agerpres, că rezultatele exit-poll-urilor pentru alegerile europarlamentare desfăşurate duminică sunt sub aşteptări: Rezultatele exit-poll-urilor sunt sub aşteptări pentru mine, dar nu cred că sunt reale. Să le aşteptăm pe cele oficiale. Dar, dacă PNL nu va atinge 20%, atunci Crin Antonescu va trebui să-şi ţină cuvântul şi să demisioneze.

VEZI ȘI: CT Popescu, predicții despre Ponta și Antonescu

Preşedintele PNL Covasna, Marius Obreja, a declarat, duminică seară că, în cazul în care PNL obţine sub 20 la sută la alegerile europarlamentare, preşedintele partidului, Crin Antonescu, trebuie să-şi dea demisia.

"Dacă partidul va avea, după rezultatele oficiale, sub 20 la sută, Crin Antonescu trebuie să-şi dea demisia într-un termen rezonabil, fiindcă aşa a spus el", a spus Obreja, care este vicepreşedintele Senatului, scrie Mediafax.

Liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat că speră că acesta nu va demisiona şi că "s-a pripit" când a vorbit de demisie. "Ne va răspunde dânsul (Crin Antonescu - n.r.) dacă va demisiona. Eu sper să nu-şi dea demisia. După părerea mea, a fost o declaraţie pripită, pentru că pe scena politică se întâmplă multe lucruri şi nu e bine să faci astfel de angajamente. Cred că atunci a greşit şi vom vedea care va fi scorul final al PNL", a spus Robu.

Senatorul PNL Teodor Atanasiu a declarat, întrebat dacă ar fi oportună demisia lui Crin Antonescu din funcţia de preşedinte al partidului că aceasta este un act unilateral, el adăugând că o variantă cu Călin Popescu Tăriceanu în fruntea partidului este 'utopică'.

'Demisia este un act unilateral de onoare pe care un om şi-l poate lua singur ca răspundere. Dacă nu, vom discuta şi vom vedea, în funcţie de rezultatele obţinute, cine merită să fie sancţionat şi cine trebuie să fie premiat, dar despre demisie nu poate să vă spună decât domnul Antonescu, pentru că este un act unilateral', a spus Teodor Atanasiu, liderul liberalilor din Alba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel