Mai mulți copii, martorii unei scene de groază în Timiș

Mai mulți copii au fost martorii unei scene de groază în județul Timiș.

Un bărbat a împuşcat cu o armă cu alice un ponei, în plină stradă, chiar sub ochii copiilor, apoi s-a făcut nevăzut, informează româniatv.net.

Incidentul s-a întâmplat după lăsarea întunericului în localitatea Moşniţa Nouă. Bărbatul a oprit maşina, a împuşcat poneiul care se afla legat de gard, apoi a fugit. Totul se putea transforma într-o tragedie, pentru că în curte se aflau şi mai mulţi copii.

"Din declaraţiile martorilor, pe drumul judeţean, o maşină venind dinspre Timişoara a oprit, a deschis geamul maşinii, a împuşcat în zona cervicală un ponei aflat în preajma unor copii", a declarat primarul localităţii.

VEZI ȘI: Alertă la o școală. Copii intoxicați cu bomboane

Din fericire, poneiul a supravieţuit. Alicele au rămas însă în corpul animalului, care urmează să fie operat pentru extracţie.

"Mi-au zis că a fost poneiul împuşcat. La cervical, în lateral, este o rană. Poate să fie din cauza împuşcării. Este profund, nu se poate palpa", a precizat un medic veterinar.

Şoferii care treceau prin zonă au văzut incidentul şi au reţinut numărul de înmatriculare. Martorii spun că bărbatul conducea o maşină de culoare gri. Poliţiştii încearcă acum să îl găsească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel