Ţara tuturor posibilităţilor: Mai FRIG în Florida, decât în Alaska

Frigul care îmbracă America de nord în aceste zile are un comportament atipic, pentru că, de fapt, este mai rece în Jacksonville, Florida, decât în Anchorage, Alaska.

Mai multe dintre orașele din nordul și centrul orașului Alaska au înregistrat unele dintre cele mai fierbinți luni din ultima vreme.

Marți, Aeroportul Merrill Field din Anchorage, statul ALASKA, a înregistrat o temperatură de 9 grade Celsius - mai mare decât aproape oriunde în cele 48 de state învecinate, care nu includ Alaska și Hawaii.

Stația de polul sud-american Amundsen-Scott din Antarctica a înregistrat o temperatură marți de -24.5 grade Celsius, cu un grad mai cald decât Indianapolis, Indiana.

Pe partea cealaltă a Oceanului Atlantic, oficialii britanici avertizează că furtuna Eleanor, care a provocat deja inundații și întreruperi de energie, va pune în pericol continentul cu rafale extrem de puternice.

Meteorologul american Dr. Marshall Shepherd a declarat pentru BBC că, deși este mai rece decât în unele părți din SUA și Canada, în restul lumii este, de fapt, mai cald decât în mod normal în această săptămână.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29