MAI face din nou angajări din sursă externă

Funcţionarii din Ministerul Afacerilor Interne anunţă că, în următoarea perioadă, ar urma să fie scoase la concurs încă 5.000 de posturi pentru specialişti şi agenţi de ordine publică în condiţiile în care MAI are un deficit de peste 16.000 de posturi după pensionările masive din sistem.

Din cele aproximativ 5.000 de posturi care urmează să fie scoase la concurs, cele mai multe vor fi la Poliţia Română, structura cu cel mai mare deficit de personal. Încadrarea celor 5.000 de oameni ar putea fi cea mai mare campanie de angajări organizată vreodată de Ministerul Afacerilor Interne.

Chiar şi după angajările masive atât a absolvenţilor Academiei de Poliţie şi a celor două şcoli de poliţie de la Câmpina şi de la Cluj cât şi a angajărilor din sursă externă a persoanlor care nu au absolvit unităţile de învăţământ administrate de MAI, deficitul de personal este de aproximativ 16.000 de posturi, arată biroul de presă al instituţiei.

Cel mai mare deficit de personal se înregistrează la Inspectoratul General al Poliţiei Române, urmat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

CITEȘTE ȘI: Poliția angajează din sursă externă! Câte posturi anunță MAI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel