Magnatul John Paulson divorțează de soția româncă. Jenny, născută în Galați, la un pas să devină miliardară

Magnatul John Paulson divorțează de soția româncă. Jenny, născută în Galați, la un pas să devină miliardară / Foto: Pixabay
Magnatul John Paulson divorțează de soția româncă. Jenny, născută în Galați, la un pas să devină miliardară / Foto: Pixabay

Miliardarul John Paulson divorțează de soția româncă.

Miliardarul John Paulson divorțează de soția sa româncă. Acesta ar putea fi cel mai costisitor divorț de-a lungul timpurilor deoarece cuplul nu a încheiat un acord prenupțial, potrivit publicației Pagesix.

John Paulson,în vârstă de 65 de ani, a făcut o avere impresionantă, de 20 de miliarde de dolari, speculând criza imobiliară înainte de prăbușirea economică din anul 2008. El a invocat „diferențe ireconciliabile” ca motiv al divorțului înaintat luni într-o instanță din Suffolk, SUA.

În vârstă de 50 de ani, Jenny Paulson, pe numele de fată Zaharia, s-a născut în Galați și l-a cunoscut pe John Paulson înainte ca acesta să devină miliardar. El a angajat-o după ce obținuse azilul politic.

John Paulson s-a căsătorit în anul 2000 cu Jenny. Soții Paulson au cumpărat o proprietate în Southampton în anul 2008, pentru 41 milioane USD, și o casă în Aspen, la prețul de 24.5 milioane USD, în 2010. Potrivit unor surse, relațiile cuplului s-au răcit de mult timp, iar soții, care au două fiice, au trăit vieți separate în ultimii 15 ani.

Sfatul MILIARDARULUI John Paulson despre investiția în cryptomonede

Miliardarul John Paulson spune că segmentul crypto reprezintă o bulă lipsită de valoare: „N-aş recomanda nimănui să investească în criptomonede”, realatează Mediafax.

De când John Paulson a pariat împotriva pieţei imobiliare din Statele Unite în urmă cu peste un deceniu, oamenii l-au întrebat constant cu privire la următoarea sa tranzacţie majoră, scrie Bloomberg, citat de Ziarul Financiar. Miliardarul nu a găsit nimic ce ar putea să concureze cu short-ul realizat în urmă cu peste zece ani, neputând să egaleze cei 20 de miliarde de dolari pe care i-a câştigat împreună cu mai mulţi investitori în momentul în care creditele ipotecare subprime s-au prăbuşit şi au provocat cea mai gravă criză financiară de la Marea Depresiune a anilor 1930.

Însă acum, la 14 ani de la spargerea bulei imobiliare din America, Paulson observă din nou semnele unei speculări excesive. Paulson, 65 de ani, a devenit tot mai preocupat vis-a-vis de majorarea preţurilor, inflaţia putând să crească peste aşteptări în viitorul apropiat. În acest sens, aurul, pe care l-a susţinut constant de-a lungul ultimilor ani, reprezintă o unealtă puternică în faţa fenomenului inflaţionist, a declarat Paulson în cadrul unei emisiuni Bloomberg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel