EXCLUSIV  Magistrații bagă România în faliment. Ciuvică: Ideea asta e definiția nesimțirii / video

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Mugur Ciuvică a vorbit despre magistrații care au dat Statul Român în judecată.

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a comentat, alături de analistul politic Bogdan Chirieac, decizia magistraților din România de a da Statul în judecată în vederea recuperării drepturilor salariale din perioada 1 ianuarie 2008 - decembrie 2022

„Auziți, dar prietenii și subordonații domnului Iohannis, magistrații din România, au ars Statul cu un miliard de euro anul ăsta. Cum vi se pare?“, a întrebat Bogdan Chirieac.

„Mi se pare absolut horror, dar și cumva clasic pentru magistrați. N-au nicio treabă, niciun pic de rușine“, a spus Mugur Ciuvică.

„Trebuie să mai ardă România cu 3,2 miliarde euro. Se zice la Finanțe, la domnul Boloș, că intrăm în incapacitate de plată“, a adăugat Bogdan Chirieac.

„Nu aș băga mâna în foc pentru cifrele lor, dar fenomenul există. Sigur că se bazează și pe complicitatea politicienilor, dar ideea asta e definiția nesimțirii. Merge un magistrat la tribunal, la un alt magistrat și îi spune: Colegule magistrat, eu zic că ar trebui să avem salarii sau pensii mai mari! Tu ce părere ai? Iar colegul magistrat zice: Da, domn’le, să avem! Și dă cu ciocănelul!

Ce am înțeles că s-a întâmplat, ca să fie oroarea totală, e că atunci când dă un magistrat cu ciocănelul, se aplică doar magistratului care s-a dus la tribunal.

Acum au venit șefii de instituție, doamna de la Înalta Curte de Casație și Justiție și domnii de la Parchetul General și CSM și au zis cei trei șefi că domn’le, dacă magistrații au hotărât în anumite cazuri ca unii magistrați să aibă salarii mai mari, noi hotărâm, ca să nu ne mai încurcăm, ca toți magistrații să aibă salarii mai mari și să fie pentru toată lumea. Probabil că de aceea au ajuns la niște cifre uriașe. Cu toată dragostea, e nesimțire!“, a spus Mugur Ciuvică.

CITEȘTE ȘI       -      Magistrații ar putea băga statul în faliment. Chirieac, către Zetea: Convocați referendum!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel