Magistrat, amenințat pentru cazul Bivolaru. Vezi scrisoarea

bivolaru
bivolaru

Magistratul Ionuț Matei acuză membrii MISA că l-ar fi amenințat prin intermediul unei scrisori pentru a da o pedeapsă cu suspendare în cazul lui Gregorian Bivolaru

Scrisoarea incriminată de magistratul Ionuț Matei este semnată ”Noi, cei indignaţi” şi conţine ameninţări la adresa judecătorului. Scrisoarea vine în contextul în care vineri se judecă dosarul Bivolaru. Magistratul spune că nu este prima scrisoare de amenințare pe care o primește. "Cei indignați" îi transmit că, în cazul în care îl va condamna pe Bivolaru la închisoare cu executare, va fi dat afară din justiție și distrus.

Începutul...

"Vă rugăm să citiţi cu o foarte mare luare aminte această scrisoare ce vă este adresată, nu spre a vă ameninţa, ci spre a TRAGE UN UTIL SEMNAL DE ALARMĂ CĂ SUNTEŢI PE CALE SĂ FACEŢI O IMENSĂ NEDREPTATE. Nu este bine să vă jucaţi (întocmai ca un DUMNEZEU CRUD ŞI TIRANIC) cu viaţa şi libertatea unui om nevinovat. Citiţi cu atenţie şi luaţi aminte, acum, până nu va fi prea târziu atât pentru Gregorian Bivolaru cât şi pentru dumneavoastră! Încă mai este timp să evitaţi ceea ce ulterior va deveni inevitabil", se arată în introducerea scrisorii, potrivit Mediafax.

"O amară victorie"

"Cât suntem încă pe pace vă urăm bine v-am găsit! Vă apropiaţi de momentul în care veţi săvârşi o imensă nedreptate datorită comenzilor primite (ştiţi de la cine şi aflaţi că noi de asemenea ştim de la cine) aruncându-l după gratii pe profesorul de yoga Gregorian Bivolaru. Aceasta va fi însă (pentru dumneavoastră) o amară victorie şi, aşa cum veţi vedea la scurt timp după aceea, noi cei indignaţi la culme de toate abuzurile, despotismele şi excesul de zel îndopat cu ură de care aţi dat de foarte multe ori dovadă vom intra după aceea în acţiune. Ştiţi foarte bine că nu sunteţi nici un înger şi nici o uşă de biserică, aşa că, dat fiind cameleonismul şi făţărnicia imensă ce vă caracterizează, noi cei indignaţi vom începe (la rândul nostru) să vă demascăm rând pe rând toate potlogăriile, toate greşelile descalificante, toate bubele şi toate ilegalităţile mai mari sau mai mici pe care le-aţi făcut", se mai arată în scrisoare.

"La cinci zile după ce veţi fi dat afară din justiţie, trei dintre noi vom veni personal să vă spunem: «Iată că s-a întâmplat ceea ce v-am spus atunci»", amenință autorii scrisorii. 

"Dacă am reuşit aceasta cu Adrian Năstase, cu dumneavoastră ne va fi mult mai uşor să vă azvârlim afară din justiţie după cum veţi simţi şi veţi vedea", se mai arată în scrisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel