Magistrații din București își suspendă activitatea

Justiție
Justiție

Magistrații din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti își vor suspenda activitatea. Este decizia pe care au luat-o în urma Adunării Generale de astăzi. 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, s-au reunit astăzi în adunarea generală unde au hotărât suspendarea activității. Aceștia și-au exprimat nemulțumirea cu privire la modificările aduse legilor justiţiei prin Ordonanţa de urgenţă nr. 7/2019.

Conform unui comunicat de presă, emis de reprezentanții instituției, s-a decis suspendarea activităţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, cu excepţia cazurilor urgente, în intervalul 08:00 - 10:00, până la data de 8 martie 2019. De asemenea, a fost prelungită măsura suspendării activităţii nemijlocite cu publicul până la aceeași dată. 

Procurorii au mai precizat și susţinerea demersului Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de a cere Avocatului Poporului sesizarea Curţii Constituţionale cu privire la neconstituţionalitatea OUG 7. 

Vezi și: 

Kovesi, primele declarații la întoarcerea în țară: Nu am așteptat sprijinul Guvernului de la București

Amnistia fiscală, în planul Ministerului Finanțelor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel