Magdalena Șerban "pusese ochii pe o fetiță înainte să o ucidă pe Alina Ciucu"

Maria, o femeie care aştepta trenul pe peronul 7 al Gării de Nord din Capitală, a povestit că luni s-a întâlnit cu Magdalena Șerban, criminala de la metrou.

Maria a intrat în legătură telefonică în platoul "Acces Direct" şi a povestit un moment şocant prin care a trecut. Aceasta a zis că Magdalena Șerban era tot timpul agitată şi chiar a rămas cu privirea fixată pe o fetiţă slabă.

[citeste si]

"Luni, în jurul orei 10:30, aşteptam trenul pe peronul 7. A venit foarte agitată de pe peronul gării. Se vedea clar că nu era un om normal. Mi-a cerut o ţigară, i-am zis ca nu fumez. Mi-a cerut o cafea, i-am dat un leu. Se uita în stânga şi dreapta, în spate. Cred că îşi căuta victima ca să o arunce pe calea ferată, pe tren. Am întrebat-o dacă e bolnavă, a zis că nu. Avea privirea tulbure, îşi căuta prada. Se ferea de ceva, aşa părea. Nu era calmă, când vorbea cu mine. Sunt sigură că mă izbea şi pe mine în faţa trenului. La distanţa de 5-6 de metri până să intri în Gara de Nord, se uita după o fetiţă slăbuţă", a declarat Maria, femeia care a intrat în contact cu Magdalena Şerban, scrie Spynews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel