Magdalena Șerban, crimă metrou. MOTIVUL. Declarație șocantă

Magdalena Șerban, suspecta crimei de la metrou care a îngrozit România, se află la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă contestaţia ei la decizia de arestare preventivă.

Potrivit Antena 3, care citează surse din interiorul autorităților, declarația Magdalenei Șerban privind motivul cremei este una șocantă.

Femeia spune că a recurs la acest gest după a fost deranjată de muzica din căștile fetelor. Ea nu a precizat dacă se referă la muzica din caștile primei fete pe care a încercat fără succes să o împingă în fața metroului sau din caștile fetei care și-a pierdut viața.

Magdalena Șerban are aparător din oficiu. Este al treilea apărător ce i se schimbă pentru că de la caz la caz nimeni nu mai vrea să lucreze cu ea.  

Potrivit sursei citate, Magdalena Șerban este incoerentă în privința celor întâmplate. Afirmă lucruri referitoare la eventuale internări sau tratamente de specialitate și are momente în care nu neagă că ea este cea de pe filmare, dar spune că nu a recurs la acest gest și filmările sunt false.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel