Magazinului caritabil Hope Pop-Up Store şi-a prelungit proiectul până în 3 iulie 2011

hope-pop-up-store-1
hope-pop-up-store-1

Implicarea unui mare număr de vedete în susţinerea magazinului caritabil Hope Pop-Up Store a determinat Băneasa Shopping City să prelungească termenul de functionare a acestuia.

Deschis în 24 mai 2011, magazinul urma să funcţioneze timp de o lună. Însă, datorită succesului obţinut de acest proiect, cei care vor sa participe la campania de sprijinire a copiilor bolnavi de cancer vor putea cumpăra în continuare produse donate de celebrităţi şi puse în vânzare la Hope Pop Up Store din Băneasa Shopping City, până în 3 iulie 2011, se arată într-un comunicat.

„Suntem impresionaţi de impactul pe care l-a avut campania noastra şi de numărul mare al celor care au contribuit prin achiţionarea produselor din magazinul Hope Pop-Up Store. Apreciem în mod deosebit implicarea Garanti Bank, care a achizitionat obiecte în valoare de 3.000 de Euro. De asemenea, ne bucurăm că celor care n-au rămas nepăsători la eforturile de a ajuta copiii bolnavi li s-au alăturat şi Venera Arapu, Virgil Ianţu, Wanda, prinţul Mihai Ghyca, Anca Lefter, Corina Bud,Dana Sota, Ionuţ Sichitiu, Manoush, Noua Acropola, Oxette, Politehnica Timişoara, Sylvia, Tonomatul de pe 2. Îi invităm pe toţi cei care doresc să ajute cauza noastră să achiziţioneze obiectele existente”, a declarat Loredana Popa, Sales and Marketing Director Băneasa Shopping City.

Hope Pop-Up Store  este un magazin conceptual deschis în Băneasa Shopping City, în cadrul căruia sunt puse în vânzare obiecte personale donate de celebrităţi. Sumele strânse sunt direcţionate către Asociatia P.A.V.E.L., care sprijină copiii bolnavi de cancer prin asigurarea unui tratament adecvat şi a unei bune îngrijiri medicale. Peste 500 de copii sunt diagnosticaţi cu cancer în fiecare an la noi în ţară, iar rata de vindecare este de aproximativ 30–80% în funcţie de specificul bolii şi de accesul la tratament, un procent foarte scăzut comparativ cu alte ţări europene. În România, cancerul este a doua cauză de deces la copii, se mai arată în comunicatul timis redacţiei.

Descoperiţi bunătatea şi daţi speranţă copiilor cu afecţiuni oncologice!

Nu treceţi nepăsători!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel