MAE, precizări despre diplomatul român accidentat pe o trecere de pietoni

Consulul general al României la Bălți, din Republica Moldova, a fost rănit miercuri seara după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, informează jurnal.md.

Inițial, șoferul mașinii care l-a accidentat, un polițist din localitatea Fălești, a fugit de la locul accidentului, însă a fost reținut.

Accidentul a avut loc în seara zilei de 2 noiembrie, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Bălți, când polițistul, care se deplasa cu viteza excesivă la volanul unui Volkswagen Pasat, a lovit frontal un pieton care traversa pe zebra. Victima s-a dovedit a fi consulul României la Bălți, care, în urma impactului violent, a fost transportat cu traumatisme grave la Spitalul Clinic municipal din oraș. În prezent, starea victimei este gravă, dar stabila.

După accident, polițistul a părăsit locul faptei, fără a încerca să ajute victima. Mai mult, autorul și-a convins un amic să-și asume răspunderea pentru acest accident.

Polițistul a fost reținut preventiv pentru 72 de ore. Potrivit unui comunicat, procurorii vor înainta judecătorului de instrucție o cerere pentru arestarea sa pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel