MAE, explozie Bologna. Cetăţean român, rănit

[] []

07 aug 2018 / 14:47
Salveaza PDF Comentarii
MAE
Descriere foto: MAE

Un cetăţean român rezident în Italia a fost rănit uşor în urma exploziei ce a avut loc, luni, în apropierea aeroportului din Bologna.

Imediat după semnalarea accidentului, o echipă a oficiului consular s-a deplasat la faţa locului, arată MAE. Potrivit informaţiilor preliminare furnizate de către autorităţile italiene şi confirmate ulterior de către personalul consular, şoferul unui TIR staţionat în coloana de autovehicule lovită de autocisternă este cetăţean român rezident în Italia.

Acesta a reuşit să se salveze, părăsind rapid cabina autocamionului pe care îl conducea, astfel încât nu a suferit decât leziuni superficiale. După primirea îngrijirilor medicale necesare, cetăţeanul român a fost externat din spitalul unde fusese transportat, rămânând în contact cu reprezentanţii oficiului consular.

Până la momentul actual, autorităţile italiene nu au notificat consulatului alte cazuri de cetăţeni români afectaţi de explozia provocată în urma accidentului, iar la nivelul oficiului consular nu s-au înregistrat solicitări de asistenţă consulară, mai arată MAE.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27