MAE caută servicii de proiectare pentru autorizarea reabilitării sediului Reprezentanţei la UE

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) deschide procedura de achiziţie de servicii de proiectare pentru autorizarea lucrărilor de intervenţii la sediul Reprezentanţei României la UE din Bruxelles, valoarea contractului fiind de aproximativ 50.000 de euro.

Lucrările de intervenţii vizează readucerea clădirii la condiţiile normale de funcţionare şi în conformitate cu normele legislaţiei belgiene în vigoare, anume: curăţarea şi izolarea termică a faţadei, înlocuirea ferestrelor, refacerea instalaţiilor şi echipamentelor clădirii (instalaţia sanitară care include canalizarea şi evacuarea apelor uzate şi pluviale, instalaţia de producere a apei calde şi căldurii, instalaţia electrică, punctul electric de transformare, instalaţia de ventilaţie, instalaţia de climatizare, instalaţia de protecţie şi alarmare la incendii şi securitate), posibilitatea racordării la reţeaua de gaze, reorganizarea accesului în clădire, refacerea compartimentărilor interioare, începând cu cel de-al doilea etaj, în vederea asigurării de spaţii de lucru, protocol şi locuit, adecvate necesităţilor, refacerea spaţiilor interioare de la parter şi etajul 1, în vederea creării unui spaţiu de birouri şi a unui spaţiu de protocol polivalent, prin integrarea curţii interioare, crearea unui luminator extins şi înierbarea acoperişului.

MAE arată că scopul procedurii este 'de a selecta o echipă pluridisciplinară compusă din arhitecţi şi ingineri pentru realizarea proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor menţionate'.

Serviciile presupun toate prestaţiile necesare următoarelor trei faze: proiectul preliminar, documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie (permis d'urbanisme) şi documentaţia de achiziţie a proiectului tehnic şi a execuţiei lucrărilor. Procedura de achiziţie este negociere competitivă, iar valoarea estimată a contractului este de 49.975 de euro, fără TVA.

Termenul limită pentru depunerea solicitărilor este 17 mai, ora 18,30. Nu este acceptată subcontractarea parţială sau totală a execuţiei contractului, precizează documentul de pe site-ul MAE. Potrivit documentaţiei de pe site-ul MAE, clădirea Reprezentanţei României la UE situată în Rue Montoyer 12, Bruxelles, datează din anul 1972, are regimul de înălţime 2 S+P+8, o suprafaţă construită de 772 mp şi o suprafaţă construită desfăşurată de 3.022 mp suprateran şi 1.596 mp subteran. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel