MAE anunță posibile riscuri de atacuri teroriste în Indonezia

Joi, MAE a transmis o atenţionare de călătorie în care informează cetăţenii români care se deplasează sau se află pe teritoriul Republicii Indonezia cu privire la existenţa unor posibile riscuri de atacuri teroriste în această ţară.

VEZI ȘI: Exclusiv. PREDICȚIA lui Ilan Laufer, om de afaceri EVREU, după atentatul de la Charlie Hebdo

"Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se deplasează sau se află pe teritoriul Republicii Indonezia, cu privire la existenţa unor posibile riscuri de atacuri teroriste în Republica Indonezia, inclusiv Surabaya şi Bali.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă ferm cetăţenilor români să manifeste maximă prudenţă şi vigilenţă, cu ocazia deplasărilor în zonele aglomerate, centrele turistice şi comerciale, terminalele aeroportuare, feroviare şi maritime, pieţele sau clădirile unor instituţii publice reprezentative şi să fie să fie conştienţi de faptul că riscurile de securitate sunt prezente oriunde în lume.

MAE recomandă cetăţenilor români ca, în cazul în care călătoriile în acest stat nu pot fi evitate,să se informeze, în prealabil, în legătură cu situaţia de securitate din Republica Indonezia şi să consulte pagina de internet www.mae.ro pentru date actualizate", se arată în comunicatul transmis de MAE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel