Mădălina Afrăsinie, despre protocoale: M-aș fi legat cu lanțuri de poarta SRI-ului

Mădălina Afrăsinie a vorbit, vineri seară, la Antena 3, despre protocoale.

"Pe noi, nu ne-a afectat. În penal, în schimb, din câte am citit, din ce am apucat să mai discut cu colegi, într-adevăr, încep să-si pună semne de întrebare. Merg mai departe, eu dacă aș fi fost avocatul inculpatului, am expresia mea: m-aș fi legat cu lanțuri de poarta SRI-ului până ar fi desecretizat toate protocoalele", a declarat, vineri seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii "Punctul de întâlnire", judecătoarea Mădălina Afrăsinie.

De asemenea, a mai explicat că, deși în Constituție nu este precizat un termen în care președintele Klaus Iohannis trebuie să răspundă solicitării CCR de revocare din funcție a Laurei Codruța Kovesi, legea spune că de la data publicării în Monitorul Oficial deciziile CCR sunt obligatorii.

Ce zicea Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că a citit motivarea Curţii Constituţionale referitoare la revocarea Codruţei Kovesi, precizând că mai are "un pic" de citit. Şeful statului a anunţat că, la o primă lectură, motivarea aduce la suprafaţă mai multe întrebări decât clarificări.

Vezi și: Iordache: Iohannis, tragere de timp

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel