Mădălin Voicu, deficit bugetar: Ponta și Guvernul, sclavii propriei neputințe

Social-democratul Mădălin Voicu a explicat, sâmbătă dimineața, la Antena 3, că în cazul în care premierul Victor Ponta și Guvernul acceptă propunerea FMI privind deficitul bugetar, reprezintă o lipsă de onoare românească.

„Guvernul Ponta, cu toți miniștrii responsabili și cu cei de la Finanțe, cu Banca Națională, unde Florin Georgescu este un tip cu o recunoștere, un bagaj important de cunoștințe, fiind unul dintre cei mai mari finanțiști. România, Guvernul României, nu va ceda nici mamei fondului să coboare deficitul cum au dorit domniile lor, sub 1%. Poate să fie 1 și 1,1”, susține Mădălin Voicu.

Citește și: Ponta, despre acordul cu FMI: Exclud ruperea înțelegerii! Deficitul de 0,9%, inacceptabil

„Dacă nu avem, nu demnitate, dar măcar responsabilitate, în a ne gestiona lucrurile cu argumente, bineînțeles, Fondul nu poate să decline tot, când noi venim cu dovezi. Cred că se va ajunge la 1,1- 1,2. Dacă se va ceda, Guvernul, inclusiv Victor Ponta, vor fi în continuare sclavii propriei noastre neputințe și propriei noastre lipse de onoare și demnitate. Românească.”, a mai spus acesta la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel