Mădălin Ionescu s-a dezlănțuit. Jigniri fără precedent aduse unor jurnaliști

Mădălin Ionescu a avut o reacție vehementă după o știre incredibilă care îl viza.

Ziaristul a aflat din presă că a fost răpit de interlopi și bătut fără milă. Pentru că informația este falsă, Mădălin Ionescu a ales să o dezmintă pe contul său de Facebook, fiind foarte revoltat.

"Știați ca sunt ziariști care scriu știrile pe budă (scuzați-mi expresia), după un consum excesiv de mici alterați și bere expirată? Nu m-aș mira ca astfel de mizerii umane să consume la greu și etnobotanice, altfel nu îmi explic cum pot vomita "știri" ca cea de azi! "Mădălin Ionescu, răpit și desfigurat de interlopi "! Mai mult, sconcsii ăștia penali au avut tupeul de a implica și Poliția română în povestea asta (cică aș fi depus plângere după ce unii m-ar fi băgat în spital).

(w670)

Vă arăt tuturor fața mea "desfigurată" după întoarcerea din Grecia! Vedeți urmele luptelor cu nenorociții ăia de calamri, cu carafele de vin din Limnos, cu bestiile alea de scoici saganaki, cu nenoricitii aia de pești spada etc! Aș fi înțeles dacă de 1 Aprilie unii confrați ar fi lansat o astfel de poveste, deși e cam dură și cumva sifilitică, dar asa, în plină vacanță, fără nicio justificare... e de neconceput! Îmi miroase a schizofrenie și a proces! Îmi va fi ușor sa închid site-ul care a emis tâmpenia asta! Jenant!", a fost mesajul transmis de Mădălin Ionescu.

VEZI ȘI: Emma Zeicescu face lumină după retragerea lui Ovidiu Marincea de la Realitatea TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel