Mădălin Ionescu, mesaj halucinant: Olguța Vasilescu interzice dreptul de a avea copii

Mădălin Ionescu, fost prezentator Wowbiz, este alături de Gabriela Cristea în disputa pe care aceasta a avut-o recent cu Lia Olguţa Vasilescu privind plafonarea indemnizației de creștere a copilului. El a ajuns să spună că ministrul practic interzice dreptul de a avea copii.

În plus, Mădălin Ionescu a zis că pe 90% dintre politicieni i-ar băga în rahat până la nas și apoi ar trage apa.

"Ordonanța care plafoneaza indemnizația de creștere a copilului a ieșit din PIZMA! Din PIZMA Olguței Vasilescu! Din PIZMA unor politicieni fata de cei care realizează venituri medii si mari in mod legal! Din pizma unor politicieni care nu isi pot declara averile reale! De ce? Pentru ca e posibil sa nu fie legale! Altfel nu imi explic...

Sa încalci Constutia si Codul Civil fara nicio jena nu reprezintă doar un abuz, ci o atitudine de tip infracțional! Nu-i destul ca a plafonat indemnizația, dar sub incidența noii legi i-a băgat si pe cei care obtinusera dreptul la indemnizația neplafonata!

Constituția stipulează ca legea isi produce efectele doar in viitor, iar Codul Civil prevede clar :" legea civilă nu este retroactiva !" ...

Guvernanții nu pot invoca interesul general! Economiile la bugetul de stat obținute dupa intrarea in vigoare a ordonanței vor fi modeste! Pentru patru cazuri de indemnizații de creștere a copilului, cu adevarat uriașe ( insa obținute legal), doamna Olguța a schimbat dintr-o semnătura destinele a o mie de persoane fara alta vina in afara aceleia de a se fi încadrat in parametri unei legi intrate in vigoare cu niciun an in urma! A uitat sa spună ca si PSD-ul a votat actul normativ pe care fosta peremista l-a desființat in ultimul timp! Doamna ministru încurajează practic asistații social sau pe cei care nu muncesc si ii lovește fara nicio mila pe oamenii cu cariere, cărora aproape le interzice dreptul de a avea copii!

VEZI ȘI: Scandal Gabriela Cristea-Olguța Vasilescu. Mircea Badea: Are 100% dreptate

Oamenii de cariera sunt buni doar pentru plata impozitelor! Ar fi trebuit sa le spuneti celor pe care doriți să-i manipulați ca din impozitele plătite de cetatenii cu venituri medii si mari, statul roman le plătește bătrânilor pensiile, șomerilor -alocațiile si le asigura servicii medicale gratuite celor care apelează la unitățile medicale de stat! Mi se pare inadmisibil sa plafonezi indemnizația si sa le interzici unor oameni carora le-ai f...t directia pe următorii doi ani sa mai înregistreze alte venituri in aceasta perioada ( part - time ar fi echitabil)!

Nu am plăti alte impozite la Stat? Nu asta vreți? Asa se întâmpla in Germania, motorul Europei! Da, stiu! România nu e Germania! Ati făcut voi totul, politicieni de mucava, sa nu mai aspiram spre nimic! Pentru voi as înființa "Haznaua Neamului"! Pe 90 la suta dintre voi v-as baga in rahat pana la nas si apoi as trage apa! In ceea ce o privește pe Olguța ii sfătuiesc pe cei afectați sa o dea in judecată! Sa plătească din buzunarul ei aceasta mizerie legislativă!", a transmis Mădălin Ionescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel