Macron și-a dat jos ceasul de lux, într-un mod discret, în timp ce vorbea despre necesitatea creșterii vârstei de pensionare / video

Președintele francez Emmanuel Macron și-a dat jos de la mână ceasul de lux în timp ce vorbea despre necesitatea creșterii vârstei de pensionare.

În timpul interviului său la TF1, din 22 martie, Emmanuel Macron și-a scos ceasul de la mână într-un mod discret, conform tf1info.

Pe rețelele de socializare, el este acuzat că a vrut să-și ascundă accesoriul care, spun internauții, valorează 80.000 de euro.

În urma intervenției sale de miercuri la știrile de la ora 13 de la TF1 și France 2, cele mai mici acțiuni și gesturi ale lui Emmanuel Macron au fost studiate de cetățeni. Pe baza imaginilor, internauții l-au criticat pe acesta, spunând că este un „președinte al ultrabogaților”, care „își scoate discret ceasul de 80.000 de euro plătit cu pensiile tale”.

CITEȘTE ȘI     -    Proteste Franța. Primăria din Bordeaux a fost incendiată / Premierul Élisabeth Borne spune că violența și pagubele sunt „inacceptabile” / video+foto

Modelul nu ar valora mai mult de 2.500 de euro

Accesoriul purtat la încheietura mâinii stângi la începutul emisiunii a dispărut după câteva minute, după cum reiese din imaginile de mai jos.

Nu se știe exact motivul pentru care președintele a recurs la acest genst, dar apropiații lui Emmanuel Macron, contactați de TF1info, neagă oficial sumele menționate pe rețelele de socializare.

Potrivit acestora, ceasul este modelul BR V1-92, comercializat de Bell & Ross. Site-ul producătorului nu comunică asupra valorii acestuia, dar alți distribuitori oferă o versiune identică a acestuia la prețuri care variază între 2.000 și 2.500 de euro.

Acest ceas, „îl poartă foarte regulat de mai bine de un an și jumătate”, a adăugat un apropiat al lui Emmanuel Macron. El „l-a purtat ​​deja la alte evenimente publice, cum ar fi în timpul finalei Cupei Mondiale 2022 din Qatar sau în timpul vizitei sale de stat la Washington în decembrie anul trecut”. În plus, fotografiile oficiale, realizate de Agence France Presse, stau mărturie în acest sens.

Apropiații președintelui spun că motivul pentru care Macron a recurs la acest genst nu este „de dragul de a-l ascunde, ci pentru că tocmai o lovise în masă”.

Ca urmare a acestui lucru „șeful statului și-a băgat mâinile sub masă și și-a dat jos ceasul”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel