Monica Macovei se laudă singură cu rapoartele din PE

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a oferit "un singur răspuns" celor care afirmă "la televizor" că unele dintre rapoartele sale din Parlamentul European sunt "mai scurte și mai ușoare".

"Delegația PDL este pe primul loc, după cinci ani de mandate. A făcut 60 de rapoarte, mai mult decât delegațiile PSD+PNL la un loc. Pe persoane, eu am făcut 40 de rapoarte/legi, ca raportor al Parlamentului European, am condus tot procesul legislativ din PE și am negociat cu statele membre, ultima a fost directiva confiscării averilor infractorilor, cred că asta a enervat și mai mult pe "Copy&paste" și "Ză mazăr end ză fazăr", și în total, fiind și raportor al Grupului PPE, am 92 de legi. Unii ziceau că din astea 40 unele sunt mai scurte și mai ușoare – comentau la televizor zilele trecute. Și eu n-am decât un singur răspuns: păi dacă unele erau mai scurte și mai ușoare, voi de ce n-ați făcut?", a declarat Monica Macovei, în cadrul unei conferințe de presă, la care a participat și candidatul PDL la președinție, Cătălin Predoiu, precum și secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur.

Citește și Secretarul general al PDL Gheorghe Flutur

Citește și Monica Macovei, făcută praf de Adina Vălean

De asemenea, europarlamentarul i-a îndemnat pe români să voteze echipa PDL, argumentând că "singura garanție pentru oameni că vom munci în continuare (această echipa a PDL) este că am muncit deja pentru ei în cei cinci ani de mandat. Aceste legi sunt pentru români și pentru toți cetățenii europeni".

Într-un material publicat recent pe blogul personal, Monica Macovei se referea la premierul Victor Ponta, numindu-l "Copy&paste", în timp ce pe președintele liberalilor, Crin Antonescu, îl numea "Ză mazăr end ză fazăr" al PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel