Macovei: Nu sunt dosare politice. Dovada: probele publicate în presă

monica macovei decee
monica macovei decee

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidențiale, spune că doar inculpații acuză dosare politice, o astfel de suspiciune fiind nefondată, dovadă probele din dosare publicate în presă.

"Interpretările vin de la inculpați, toți inculpații spun că sunt dosare politice. Haideți să fim serios! Vedem dosarele, vedem probele, se publică în presă, vedem că sunt probe în toate. Ține de președine să se continue sau nu această luptă anticorupție. Victoria Nuland a spus zilele trecute exact acest lucru. Că trebuie un președinte care să continue lupta împotriva corupției. Este foarte importantă. Investițiile mari, străine, care crează locuri de muncă, oamenii care vin să stea aici 25-30 ani vin când Codul Fiscal nu se schimbă a doua zi după ce el își instalează afacerea și când nu există corupție, când licitațiile sunt corecte", a declarat, vineri seară, la Digi 24, Monica Macovei.

Fostul ministru al Justiției nu a explicat ce "probe" care apar în presă demonstrează că dosarele nu sunt politice. În cazul multora dintre dosarele în care sunt implicate nume cu greutate, se "scurg" în presă stenograme, practică pentru care România a fost condamnată la CEDO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel