„Măcelul” de la BAC, în presa franceză: Rezultatele sunt ruşinoase. Elevii, campioni la trişat

bac
bac

Rezultatele dezastruoase de la examenul de bacalaureat din România au ajuns şi pe primele pagini ale publicaţiilor din Franţa. În timp ce unii jurnalişti vorbesc despre un real „măcel”, alţii scriu că rezultatele, cele mai slabe din istorie, sunt realmente ruşinoase.

Rezultatele de la bacalaureatul din România au surprins prin cât de slabe sunt, scriu jurnaliştii de la ouest-france.fr. Mai puţin de un elev din doi a reuşit să obţină diploma de bacalaureat, rata de promovabilitate fiind cea mai mică înregistrată vreodată în istoria învăţământului, continuă ziariştii francezi.

Liceenii români sunt campioni la trişat, titrează La Tribune. Rezultatele examenului au constituit un adevărat duş rece pentru elevii din România, scriu aceiaşi jurnalişti care amintesc că, începând cu anul 2000, România a avut nu mai puţin de şapte ministri ai Educaţiei.

Potrivit celor de la courrierinternational.com, examenul de bacalaureat de anul acesta din România a fost un real măcel. Camerele de supraveghere instalate in sălile de exemn au topit pur şi simplu ardoarea elevilor de a copia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel