Macaulay Culkin va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Macaulay Culkin, protagonistul 'Singur Acasă'
Macaulay Culkin, protagonistul 'Singur Acasă'

Actorul american Macaulay Culkin, în vârstă de 43 de ani, care a devenit celebru în urmă cu peste 30 de ani după ce a interpretat personajul Kevin McCallister în filmele din franciza "Singur acasă" ("Home Alone"), va fi recompensat cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood, informează revista People.

Steaua dedicată starului american va fi cea de-a 2.765-a stea ce va fi inaugurată pe Aleea Celebrităţilor din Hollywood. Organizaţia care administrează aceste recompense a anunţat premierea lui Macaulay Culkin printr-un comunicat de presă, în care a dezvăluit că ceremonia va avea loc vineri.

În timpul evenimentului vor susţine discursuri Natasha Lyonne şi actriţa Catherine O'Hara, care a interpretat-o pe mama personajului Kevin McAllister din franciza "Home Alone".

După ce a debutat pe marile ecrane în filmul "Rocket Gibraltar" din 1988, Macaulay Culkin a jucat în 1989 în producţiile "See You in the Morning" şi "Uncle Buck" înainte să devină celebru datorită rolului principal pe care l-a jucat în 1990 în comedia "Home Alone" şi, doi ani mai târziu, în continuarea sa "Home Alone 2: Lost in New York".

Printre rolurile sale din copilărie figurează cele interpretate în filmele "My Girl" (1991), "The Good Son" (1993), "The Pagemaster" (1994) şi "Richie Rich" (1994). A prezentat celebra emisiune TV "Saturday Night Live" în 1991, la vârsta de 11 ani.

După o pauză de actorie ce a durat aproape un deceniu, Macaulay Culkin a revenit cu roluri în filme precum "Party Monster" (2003) şi "Saved!" (2004) şi a jucat, de asemenea, în mai multe seriale de televiziune.

Deşi cariera lui a rămas relativ limitată după ce a revenit la actorie, starul american a avut o interpretare memorabilă în sezonul din 2021 al serialului "American Horror Story".

Actorul sprijină mai multe organizaţii, precum Stand Up To Cancer şi San Diego Zoo Wildlife Alliance, potrivit biografiei publicate pe pagina sa de Instagram.

Macaulay Culkin are doi copii cu logodnica sa, Brenda Song: un fiu, Dakota, în vârstă de 21 de ani, şi un al doilea copil, a cărui naştere a fost confirmată în martie 2023 de unul dintre fraţii săi, Kieran Culkin, care este tot actor şi care s-a făcut remarcat de curând în serialul TV "Succession".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel