Macabru: Liderul unui clan mafiot italian, mâncat de viu de porci

Carabinieri_640
Carabinieri_640

Răzbunare macabră în Italia. Liderul unui clan al grupării infracţionale ‘Ndrangheta, activă în sudul Italiei, a fost răpit de facţiuni rivale, care, după ce l-au bătut cu răngi, l-au dat "de mâncare" la porci, relatează site-ul ziarului Il Fatto Quotidiano, potrivit Mediafax.

Victima, Francesco Raccosta, liderul unui clan al organizaţiei calabreze ‘Ndrangheta", dispăruse în 13 martie 2012, el fiind răpit de o grupare rivală ca răzbunare faţă de asasinarea unuia dintre adversarii săi, Domenico Bonarrigo.

Deși cadavrul lui Raccosta nu a fost găsit, anchetatorii care au investigat cazul au stabilit, după interceptarea telefonului unuia dintre presupuşii asasini, Simone Pepe, în vârstă de 24 de ani, că liderul clanului, în aceeași zi în care a fost răpit, a fost bătut cu răngi, după care a fost aruncat la porci, care l-au mâncat de viu.

 "A fost o satisfacţie să îl auzim cum ţipa... Nu vă puteţi imagina cum ţipa... Eu nu am mai văzut să fi rămas ceva din el după ce a fost mâncat de porci... Alţii au văzut unele resturi. Eu nu am mai văzut nimic. Cum mâncau acei porci!", a spus Pepe.

 Autorităţile italiene au arestat 20 de suspecţi în acest caz, însă asasinatele sunt rezultatul rivalităţii care durează de 60 de ani între clanurile mafiote Ferraro-Raccosta şi Polimeni-Mazzagatti-Bonarrigo, active în zona Oppido Mamertina, în regiunea italiană Calabria (sud).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel