Mașinile abandonate, ridicate de Primărie

Aproximativ 100 de maşini abandonate pe domeniul public au fost identificate şi vor fi ridicate etapizat, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 5. 

"În urma monitorizărilor realizate de poliţiştii locali, cât şi în urma sesizărilor primite de la cetăţeni, pe raza Sectorului 5 au fost identificate aproximativ 100 de astfel de autovehicule, care vor fi ridicate etapizat în perioada imediat următoare. S-a acţionat în zona străzilor N.D. Cocea, Tiparniţei, Humuleşti, Neptun şi Bitumului, fiind, totodată, ridicate şi două vehicule cu tracţiune animală, care erau puse în circulaţie pe drumurile publice din Sectorul 5", relevă sursa citată. 

Primăria precizează că, scrie Agerpres, din dispoziţia primarului Daniel Florea, vineri, prin Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 5, a demarat o nouă etapă a acţiunii de ridicare a autovehiculelor fără stăpân şi abandonate pe domeniul public, care, pe lângă aspectul total inestetic indus, ocupau locuri de parcare şi îngreunau traficul pietonal pe trotuare. 

Demersul se înscrie în seria celor întreprinse în scopul salubrizării şi eliberării domeniului public, pentru desfăşurarea în condiţiile legii a activităţii de ridicare, fiind deja elaborată şi adoptată de către Consiliul Local al Sectorului 5 procedura necesară, precizează sursa citată. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel