Mașina polițistului care i-a pus cătușe unui cunoscut medic, INCENDIATĂ

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Mașina unui ofițer de poliție din Târgu Mureș a ars ca o torță în noaptea de joi spre vineri. Nu este exclusă ipoteza unei incendieri. 

Poliţistul a cărei maşină a ars este unul dintre cei care l-au reţinut pe cunoscutul chirurg Benedek Imre, în urma unui scandal în plină stradă. 

În septembrie, medicul Imre ar fi împins un poliţist rutier, care l-a depistat în trafic cu asigurarea auto expirată. Procurorii au deschis dosar penal pentru ultraj şi iniţial l-au pus pe chirurg sub control judiciar, măsură revocată ulterior de instanţă.

Șeful sindicatului polițiștilor Sed Lex a spus vineri, la Antena 3, că polițistul a cărui mașină a fost incendiată a fost amenințat de mai multe ori.

”E un dosar penal în prezent, sunt mai multe piste pe care se lucrează. Polițistul a fost amenințat de multe persoane, poate merge ipoteza și către medicul Benedek. Oamenii care își fac datoria sunt supuși unor riscuri. Cu ce a greșit omul ăsta?”, a spus președintele Federației polițiștilor Sed Lex, Florin Vîlnei, vineri, la Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel