Mașină de poliție parcată neregulamentar, BLOCATĂ de Poliția Locală

O mașină de poliție parcată neregulamentar, la mică distanță de sediul Poliției, a fost blocată de către Serviciul Poliţiei Locale din cadrul Primăriei.

Fotografii cu maşina de poliţie cu roţile blocate au fost postate pe reţelele de socializare.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au confirmat, marţi, că, în urma faptului că maşina a fost parcată în apropierea trecerii de pietoni, acesteia i-au fost blocate roţile de către un echipaj al Poliţiei Comunitare din Blaj, potrivit Agerpres.

Autoturismul în cauză este folosit de către poliţiştii unui post comunal, care s-ar fi aflat în misiune şi care ar fi dus pentru audieri câteva persoane la sediul din Blaj. Ei au parcat autoturismul de serviciu la circa 20 de metri distanţă, lipsind doar câteva minute, după cum au susţinut cei în cauză.

Parcarea neregulamentară a avut loc pe singurul bulevard din oraş, într-un loc marcat cu indicator care arată staţionarea interzisă.

Taxa pentru deblocarea roţilor este în valoare de câteva zeci de lei, fiind necesară, de asemenea, şi achitarea unei amenzi cuprinsă între 200 şi 1.000 de lei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel