#m..e PSD. Radu Herjeu, scandalul momentului: Sunt înjurat pentru că nu-mi plac înjurăturile!

RADU HERJEU
RADU HERJEU

Radu Herjeu, jurnalist și scriitor român, membru al Consiliului Național al Audiovizualului, a transmis un mesaj în ceea ce privește scandalul momentului pricinuit deja de celebra frază #m..e PSD.

„Am fost injurat cand am spus ca n-au ce cauta pe strazi cainii comunitari. Sau cand am salutat interzicerea fumatului in spatii inchise. Cand am sustinut legarea alocatiei pentru copii de prezenta la scoala. Sau cand am spus ca alcoolul nu face casa buna cu responsabilitatea gestionarii unei tari. Cand am sustinut ca isteria nationalista nu face bine nimanui.

Am fost injurat cand am propus amenzi pentru Romania TV sau pentru Realitatea, pentru Antena 3 sau pentru Digi, pentru Pro TV sau Nasul, pentru Antena 1 sau B1. Am fost injurat cand am spus ca vinovati pentru mortii din Colectiv sunt nemernicii care i-au inghesuit acolo ca sa faca multi bani. Sau cand am afirmat ca patronii care nu maresc salariile brute nu fac decat sa-si insuseasca banii de contributii pentru angajati. Am fost injurat cand am insistat ca revarsarea de ura tinde sa inece Romania, cu putinul bun care a mai ramas in ea.

Acum sunt injurat pentru ca nu-mi plac injuraturile!

#Injuratura_Salveaza_Romania”, a transmis Radu Herjeu pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel