Lyudmila Shkrebneva, detalii despre căsnicia cu Putin. Cererea în căsătorie a fost atât de ciudată încât a crezut că se desparte de ea. L-a înlocuit rapid după divorț

Lyudmila Shkrebneva, detalii despre căsnicia cu Putin. Cerera în căsătorie a fost atât de ciudată încât a crezut că se desparte de ea. L-a înlocuit rapid după divorț / Foto: Captură video Youtube
Lyudmila Shkrebneva, detalii despre căsnicia cu Putin. Cerera în căsătorie a fost atât de ciudată încât a crezut că se desparte de ea. L-a înlocuit rapid după divorț / Foto: Captură video Youtube

Cererea în căsătorie a lui Vladimir Putin a fost atât de ciudată încât fosta soție a crezut că se desparte de ea. Lyudmila Shkrebneva s-ar fi recăsătorit după divorț.

Vladimir Putin s-a căsătorit cu Lyudmila Shkrebneva în 1983 și are două fiice cu aceasta:  Mariya Vorontsova și Yekaterina Tikhonova. În anul 2000 Putin a devenit președintele Rusiei, iar Ludmila și-a primit titlul de Prima Doamnă.

Totuși, la doar 3 ani distanță, în iunie 2013, cuplul a anunțat că divorțează, iar sfârșitul mariajului a fost confirmat în luna aprilie a anului următor. În cadrul unui anunț  la televiziunea de stat, Putin a declarat: ”A fost o decizie comună: abia apucam să ne vedem unul pe altul, fiecare dintre noi are acum propria viață” ( vezi mai mult AICI).

Cererea în căsătorie a lui Vladimir Putin a fost atât de ciudată încât fosta soție a crezut că se desparte de ea

Fosta soție a lui Vladimir Putin, Lyudmila Shkrebneva, a spus anterior că propunerea lui a fost atât de neobișnuită încât ea a avut sentimentul că o părăsește, scrie Lad Bible.

Președintele rus este cunoscut ca fiind foarte discret cu privire la viața sa privată, dar în 2000 a lansat o biografie intitulată "Un uimitor autoportret sincer realizat de președintele rus"  care conținea numeroase interviuri cu el și cu apropiații săi. Printre aceștia se numără și Shkrebneva, care a împărtășit detalii despre cererea lui în căsătorie ciudată care a făcut-o să simtă că s-ar fi despărțit de ea.

Vorbind despre relația lor, Shkrebneva spune că nu a fost chiar uluită atunci când a ieșit la prima întâlnire cu Putin, despre care inițial a crezut că este doar „prost îmbrăcat”, dar că a ținut legătura cu el și ulterior s-au îndrăgostit. Totuși, după aproximativ trei ani, atunci când Putin a cerut-o în căsătorie, aceasta a rămas surprinsă.

Putin nu a fost deloc romantic



„Într-o noapte stăteam în casă și el a spus: „Știi ce fel de persoană sunt până acum. În general, nu sunt foarte simplu". El a fost autocritic. A explicat că el era genul tăcut; că era destul de abrupt în unele lucruri și putea chiar insulta oamenii și așa mai departe. Spunea că era un partener de viață riscant. Și a adăugat: „În trei ani și jumătate, probabil că te-ai hotărât”.

Mi s-a părut de parcă ne despărțim. "Da, m-am hotărât", am spus. „El a scos un îndoielnic: „Da? Atunci eram sigur că asta era, ne despărțim. Dar apoi el a spus: „Ei bine, atunci, dacă așa stau lucrurile, te iubesc și propun să ne căsătorim”. Așa că totul a fost o surpriză completă pentru mine.”, a povestit fosta soție a lui Putin.

Shkrebneva l-ar fi înlocuit pe Putin cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea

După divorțul lor, care a fost finalizat în 2014, Putin nu s-a recăsătorit oficial niciodată, dar se crede că se află într-o relație „secretă” cu gimnasta Alina Kabaeva. Între timp, se spune că Shkrebneva s-a căsătorit cu un bărbat pe nume Artur Ocheretny, în 2015, adică la doar un an după divorț.

Noul soț al Ludmilei Shkrebneva ar fi cu 20 de ani mai tânăr, conform OCCRP. Acesta lucrează la Centrul pentru dezvoltarea comunicațiilor interpersonale, unul dintre proiectele Lyudmilei de promovarea a culturii și limbii ruse. Fostul său job era la o companie numită Art Show Centre, care organiza petreceri pentru United Russie, partidul lui Putin și pentru compania Gazprom.

Deși nu există o dovadă a nunții - de exemplu, un certificat de căsătorie - fosta primă doamnă și-a schimbat în actele oficiale numele, în Ocheretnaya, iar cei doi au fost fotografiați împreună de mai multe ori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel