Luxuria Domenii Residence își deschide porțile

Grupul Impact a lansat marţi, 14 noiembrie, ansamblul rezidențial Luxuria Domenii Residence.

Complexul rezidențial este situat în zona de nord a capitalei, între Bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu.

Luxuria Domenii Residence urmează să fie dezvoltat pe un teren în suprafaţă de 22.500 mp.

Conform Bartosz Puzdrowski,CEO Impact Developer & Contractor, complexul rezidențial propune să ofere viitorilor locatari o experiență de locuire premium, fiind amplasat în zona de nord a capitalei. 

Facilitățile de care dispune Luxuria Domenii Residence sunt următoarele: 9 blocuri cu 630 de apartamente de tip studio, cu două, trei și patru camere, precum și duplexuri cu trei sau patru camere, săli de fitness, lounge, recepție centrală cu servicii 24/7, pazăpermanentă, centrală proprie de securitate și servere de monitorizare.

Apartamentele beneficiază de finisaje şi dotări de înaltă calitate atât la interior, cât şi la exterior.

De asemnea, complexul se remarcă prin amplasarea distanţată a imobilelor care asigură locatarilor intimitate, aleile largi, înălțimea atipică a camerelor (de până la 3 m), a ușilor, sistemul de încălzire în pardoseală, suprafeţele generoase ale apartamentelor: studiourile au o suprafaţă de 54 mp, iar un apartament cu 4 camere poate ajunge şi la 230 mp, la care se adaugă terase cu suprafețe între 8 mp și 28 mp.

Complexul va dispune de două parcări: cea la suprafață care are 35 de locuri de parcare și cea subterană care oferă 728 de locuri de parcare. 

Lucrările pentru prima fază a ansamblului vor fi demarate în luna ianuarie 2018 și primele patru imobile vor fi finalizate în iulie 2019, urmând ca întregul ansamblu să fie finalizat în iunie 2020. Achiziţia terenului a costat grupul Impact cca 12,5 milioane euro, iar investiţia totală se ridică la aproximmativ 68 milioane euro.

[citeste si]

Cele mai ușoare căi de acces la complex sunt următoarele: stația de metrou 1 Mai, R.A.T.B. 105 sau tramvaiul 42. Clădirile din apropierea Luxuria Domenii Residence sunt: UniCredit, Ubisoft, Facultatea SNSPA, Facultatea Româno-Americană și Școala Europeană, iar în curs de dezvoltare este Skanska România și SAB România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel